تعمیر کنترلر دستگاه تزریق پلاستیک و تمامی دستگاه های صنعت پلاستیک و تزریق در مرکز تخصصی الکترونیک دیجی برد.
دستگاههای تزریق پلاستیک متشکل از قیف تغذیه، متهی مارپیچی تزریق و واحد حرارتی میباشند. قالبها در صفحات گیرهی دستگاه قفل شده و سپس پلاستیک از دهانه اسپرو به قالب داخل و قطعه تزریقی ایجاد میگردد.دستگاههای تزریق بسته به میزان نیروی اعمالی صفحات گیرهی آنها به تناژهای مختلف تقسیمبندی میشوند. این نیرو، قالب را هنگام فرآیند تزریق ثابت و بیحرکت نگاه میدارد. تناژِ دستگاه میتواند محدودهای مابین ۵ تا ۶۰۰۰ تن را در بر گرفته و البته تناژهای بسیار بالا از کاربرد نسبتاً کمتری برخوردار میباشند.
نیروی گیرهی موردنیاز توسط مساحت تصویرشدهی قطعه تعیین میگردد. سپس، به ازای هر اینچمربع از این ناحیه تصویرشده، ضریبی مابین ۲ تا ۸ تن در آن ضرب شده و نیروی گیره موردنیاز حاصل میگردد.
به عنوان قاعدهای کلی، ۴ یا ۵ تن بر اینچمربع عددی قابل قبول برای اکثریت قطعات تزریقی محسوب میشود. اگر پلاستیک مورد استفاده بسیار خشک باشد، به فشار تزریق بیشتری برای پر نمودن قالب نیاز خواهیم داشت و نتیجتاً نیروی گیره بالاتری نیز برای نگاه داشتن قالب مد نظر خواهد بود. همچنین، نیروی گیرهی مورد نیاز ممکن است بواسطهی نوع مواد مصرفی و ابعاد قطعه تعیین گردد: قطعات پلاستیکی بزرگتر نیروی گیرهی بیشتری را نیاز خواهند داشت.
در حال حاضر، با حضور ماشینهای تمامالکتریک عرصه بر ماشینهای تزریق هیدرولیکیِ رایج تنگ و تنگتر میشود. شرکتهای ذیربط، این ماشینآلات را به دلیل صرفهجویی ۸۰ درصدی در مصرف انرژی و نیز تکرارپذیری تقریباً ۱۰۰ درصدی که به لطف حضور سروو موتور میسر گشته، به نمونههای هیدرولیکیِ رایج ترجیح می دهند.
در عین حال که قیمت یک دستگاه تزریق الکتریکی حدوداً ۳۰ درصد از دستگاه هیدرولیکی معمولی بالاتر است، تقاضای وسیع محصولات پلاستیکی، در حال برطرف نمودن این مانع مالی است. این گمانهزنی وجود دارد که دستگاههای تزریق هیدرولیکی تا ۲۰ سال آینده به تاریخ خواهند پیوست، چراکه هر روزه و به دلیل فضای رقابتی موجود، شرکتهای بیشتری در حال کوچ به دنیای جدید ماشینآلات الکتریکی هستند.
تعمیر کنترلر دستگاه تزریق پلاستیک