تعمیر پنل فایر آلارم سیگما Sigma XT+ و کلیه پنل های آدرس پذیر و ….در مرکز دیجی برد.
سیستم آشکارسازی و اعلام حریق آدرس پذیر همانند سیستم متعارف از پرکاربردترین سیستمهای اعلام حریق می باشد که هر یک از تجهیزات درون لوپ آدرس پذیر دارای یک آدرس منحصر به فرد بوده و وضعیت تجهیزات از روی کنترل پنل مرکزی قابل روئیت می باشد.
نوع آدرس دهی تجهیزات اعلان حریق در برندهای مختلف متفاوت است و هر برند روش خاصی خود را دارد. برخی از آنها به صورت دستی آدرس دهی می شوند؛ برخی از طریق دستگاه پروگرامر و برخی دیگر نیز از طریق کنترل پنل مرکزی آدرس دهی می شوند.
اصول کشف و تشخیص حریق در سیستم های آدرسپذیر (Addressable9، مشابه سیستم های متعارف است، به جز اینکه در این گونه سیستم ها، هر یک از دتکتورهای اتوماتیک و یا شستی ها دارای آدرس منحصر به فردی هستند که از طریق آن تابلوی کنترل مرکزی قادر به شناسایی و تعیین هر یک از آنهاست.
در این نوع سیستم سیمکشی از پانل به دتکتور با دو رشته سیم، ولی به صورت Loop (سیم بندی حلقوی) انجام میپذیرد که از تابلوی کنترل مرکزی آغاز شده و به تجهیزات درون لوپ متصل می شود و مجددا به همان تابلو ختم می شود. کلیهی تجهیزات به صورت موازی در همین مدار حلقوی جای میگیرند. هر حلقه میتواند به تناسب تعداد تجهیزات و سطوح مورد حفاظت، یک یا چند منطقه را پشتیبانی کند.
در اینگونه سیستم ها اگر چه ناحیه ها در قالب مدار مطرح نیستند، اما با توجه به همان معیارهای تعیین منطقهی حریق، به صورت مجازی زون بندی میشوند. حداکثر مساحت فضاهایی که توسط یک حلقه میتوانند حفاظت شوند، ده هزار متر مربع است.